JOBB MED MEG

PERLE

1 til 1 COACHING PÅ TELEFON

For første gang noensinne tilbyr jeg individuell, privat, en times telefonsamtale for å hjelpe deg  med det  du trenger hjelp til, spørsmål, blokkeringer, eller å se nye muligheter  i din forretning.

Denne private coachingen kan dekke de temaer du ønsker, alt fra en generell gjennomgang av din virksomhet til en spesiell utfordring eller et spesielt mål. Møtet foregår på Skype eller telefon så vi kan gå igjennom dine konkrete utfordringer. Jeg vil gi deg ny innsikt, forslag, anbefalinger, og konkrete steg du kan gjøre i din forretning for å komme til ditt neste nivå – uansett hva det måtte være.

SØLV

EN HEL INTENSIV DAG

Tilbring en dag med meg og Eivind i Oslo, og sammen fokuserer vi kun på din forretning. Du får vår fulle oppmerksomhet en hel dag med inspirasjon, intensjon, og implementering ved å suge inn energien av byen og følelsen av ENERGI ved  å ha fokus på din bedrift hele dagen.

Når vi er ferdig, så har du et helt nytt perspektiv på din business, dine planer, dine mål, og din unike måte å få dette til på.

GULL

3-DAGERS INTENSIV

Jeg inviterer deg til å være min gjest i London by og kjenne på muligheter og å få  inspirasjon. Vi tilbringer 3 intense dager med å kjenne byen på pulsen. De tre dagene blir brukt til en komplett forretnings gjennomgang og til å avdekke blokkeringer, løse problemer, og avdekke dine muligheter.

Du vil føle deg  oppdatert, forynget, og med fornyet følelse av ny  kreativitet og å se  nye muligheter i din business.

shares