MN BUSINESS ACADEMY GJENNOMBRUDD LUX

På innsiden av dette programmet, lærer du å lage deg en forretningsplan som du skal styre etter, i din bedrift. Vi går igjennom likviditetsstyring og budsjettering slik at du ikke skal få noen overraskelser om det går dårlig eller bra med din bedrift.

Som vi vet så er det kun 30% av alle firmaer som består etter 5 år. Dette vil jeg gjøre noe med! Du lærer om salg, markedsføring og hvilken ledertype du er slik at du kan bruke dine ressurser best mulig. Klikk på bildet her så kan du lese mer og bli med!

MASTERMIND FOR DE SOM ELSKER Å JOBBE I TEAM

På innsiden av dette programmet, skaffer jeg deg den kunnskap som trengs for å lykkes som grunder, du får vite hvor ofte vi møtes, og nøyaktig hva vi skal hjelpe til med på hver samling vi møtes. Jeg vil personlig lage grupper av 8-10 personer som møtes i virtuelt på nett. Utrolige resultater, gjennombrudd og du vil bli holdt ansvarlig av gruppen.

BUSINESS TO BUSINESS – TALK

Medlemsportalen som hjelper gründere og bedriftseiere til å komme raskere til sine mål i sin bedrift.

Her finner du treninger som er lettfattelige om som har oppgaver og klare steg for steg metoder på hvordan selge uten å være en plagsom selger, hvordan lage en funnel, hvordan “pakke” dine produkter og tjenester og brande deg selv på best mulig måte. Her snakker vi sammen du og jeg. Rett og slett en buisiness to business – talk, for å si det på godt norsk ;-)

REGNSKAPSGUIDEN – KURSET

Kurset Regnskapsguiden tar deg og ditt regnskap til det neste nivå når det gjelder å kunne føre regnskapet selv. Føler du deg usikker på hvordan du skal starte, hva slags lover og regler som gjelder, og den raskeste og riktigste måten å komme i gang på? Da er dette for deg. Klikk på bildet og vi sees på innsiden.

shares