Har du ikke lyst til å lære fra en som har gjort det før, ikke bare en som snakker om det?

Min varierte bakgrunn er det som gir et solid fundament i alt jeg gjør. Over de siste årene har jeg jobbet i og jobbet opp ulike bedrifter fra salg i butikker, regnskapsbyrå, til online kurs. På grunn av dette er jeg i stand til å guide gründere mot vekst i alle slags industrier på en praktisk, og håndfast måte. Jeg hjelper folk til å få til GODE resultater.

1999 – 2003
2003 – 2011

UTDANNING OG PRAKTISK ARBEID

Jeg var sjenert når jeg vokste opp men jeg ble mer utadvendt i mine jobber. Før jeg tok høyskole utdanningen jobbet jeg i klesforretning og blomsterbutikk. Ja, blomster har alltid gitt meg mye glede.
Når jeg hadde tatt utdanningen min i Økonomi ønsket jeg å jobbe i det offentlige. Jobben jeg fikk var å ha stedlige kontroller for skatteoppkrever.
Når jeg skulle jobbe med bokettersyn så synes jeg det var skremmende først, men jeg fikk etterhvert litt tykkere hud. Jeg fant ut den beste måten å komme kommunisere på. Det var en kunst å vite hvilke ting jeg burde si for å få de til å slappe av, og det viktigste av alt var at jeg la vekt på å undervise selv om jeg var der for å kontrollere om regelverket var fulgt i regnskapene deres.

Etter det så ønsket jeg å jobbe i det private. På den måten kunne jeg se det jeg jobbet med fra to sider. Både fra det offentlige og det privates side.
Da fikk jeg en jobb som regnskapsfører for en kjede. Jeg trivdes godt og fikk mer og mer ansvar som kontrollør internt. Men jeg forsto at dette ikke ville fungere for alltid. Det ble helt klart for meg når jeg ble “headhuntet” til å bli medeier og daglig leder i et regnskapsbyrå. Det var jo det som var drømmen innerst inne. Å lede i egen business!

Akkurat da, når jeg fikk tilbudet, så visste jeg at jeg var på rett vei. Min selvstendighet til å leve mitt eget liv skulle bli til virkelighet.

Dette var den inspirasjonen jeg trengte til å finne en måte å tjene penger på mens jeg fremdeles kunne leve det livet jeg alltid hadde hatt lyst til. Denne erfaringen fikk meg til å tenke klarere både med hensyn til det jeg trengte og hvordan jeg skulle leve mitt liv. Dette var første steg til min framtid, og til å velge å leve og jobbe med #systematisertinntekt som mitt mål og jobbe fra «hvorsomhelst». Dette er den søte duften av suksess.

Jeg lærte at, for meg, betyr det å ha kontroll over eget liv, på den måten jeg ønsker, det er det som betyr noe til slutt. Selv om jeg ikke visste det da, så var det en av lærdommene av å bli entreprenør: du kan leve livet ditt ved å designe det selv.

Studiene mine har formet meg. Når jeg begynte på Høgskolen i Vestfold, så ble jeg fasinert over forretningsverden. Jeg tok Bachelorgrad i økonomi –studien som omhandler økonomi og markedsføring. Min kandidatoppgave i markedsføringsledelse handlet om lønnsomhet i ulike bransjer hvor vi hadde intervjuer og beregninger (lønnsomhet pr produkt) for et gartneri. (Nerd alarm!)

Grunnlaget i økonomi som jeg lærte på høyskolen har vært til stor hjelp over de seneste årene, den har ikke bare gitt meg innsikten jeg trengte for å forstå mine kunders dypeste ønsker, behov, men også grunnlaget for å kunne lage kurs i verdensklasse og hjelpe andre entreprenører til å lykkes.

Jeg fant en måte jeg kunne bruke det jeg brenner for – å hjelpe andre via min forretning.

Jeg deler markedsføringsstrategier på innsiden av mine kurs hver uke. Bli med HER for å lære hvordan du kan forstå dine kunder bedre og bygge opp en bedrift du kan leve av uansett hvor du befinner deg i verden.

“Jeg er så imponert over sidene dine og hele undervisningsopplegget, kvalitets innhold, oppgaver og portalen.”Øystein Strømø, selvstendig næringsdrivende

1999 – 2003

STUDERTE ØKONOMI OG PEDAGOGIKK

2006

GIFTET MEG MED EIVIND OG BLE PARTNERE I BUSINESS OG I LIVET

I 2006, giftet vi oss i Tønsberg. Bryllupsreisen gikk direkte til Bali. Vi bestemte oss for en 4 ukers bryllupsreise. Det var først senere vi bestemte oss for å bli partnere i business også.

Reiser har vært en stor del av vårt liv sammen. Vi har reist mye i Italia (vårt andre hjem). Reisene har gått fra Comosjøen, Milano, til Rimini, Viareggio, Livorno i øst til Roma og Firenze. Vi har reist på kryss og tvers i Tyskland, Frankrike og Spania.

Mange tror at man blir begrenset i sine forretninger når man reiser mye, men jeg har fått mine beste og mest kreative ideer når jeg har vært på reise, UTENFOR kontoret.

Vi har brainstormet business ideer, som å sette opp en kursportal, kjøre Facebook annonser, – det har virkelig vært fantastisk!

Vi kom tilbake uthvilt og bestemt på at vi skulle finne oss et team og trene de til å jobbe selvstendig uten å ha oss som en krykke.

Jeg har lært at som forretnings eiere, måtte vi ikke gjøre alt selv – faktisk så går det bedre når man styrer skuta istedenfor å padle.

Ekte kreativitet og inspirasjon trenger ikke å komme fra bøker eller et styremøte, men fra å komme seg ut i verden og se og erfare utrolige ting.

I 2011 ble jeg spurt om jeg ville være daglig leder og medeier for et regnskapsbyrå. Min største drøm gikk i oppfyllelse akkurat da. Lite visste jeg at det skulle bli så gøy og heller ikke visste jeg at det skulle kreve så mye som det faktisk gjorde!

Det å drive en forretning er ingen dans på roser. Hadde det vært det så hadde alle gjort det. Det viser seg at det ikke er lett å drive en forretning i dag. Mange forsøker og det er mange som ikke får det til, spesielt de første årene er de tøffeste.

Når jeg skulle bli daglig leder så var det med skrekkblandet fryd at jeg satte i gang. Tallene var ikke noe å skryte av i bedriften og det var mange rutiner som måtte på plass.

Det jeg er spesielt stolt av er at jeg faktisk fikk det til! Jeg klarte på første driftsår å snu de røde tallene til overskudd på første driftsår! Våre nøkkeltall ser du her.

I jobben som regnskapsfører har jeg fått den store ære og glede å jobbe med utrolig spennende mennesker. Alt fra enkeltmannsforetak til større bedrifter med mange ansatte.

Dette yrket har utviklet meg stort som medmenneske. Jeg møter jo gründere og bedriftseiere i livets mange faser. Noen skal bli far eller mor, andre opplever død i nær familie, andre igjen har samlivsbrudd og vi skal hjelpe kundene ikke bare med bedriftens økonomi men også noen viktige og dype samtaler om livets realiteter. En regnskapsfører hjelper til med mye mer enn du tror.

Jeg synes også det er spennende å drive en bedrift med ansatte. Noe av det viktigste man kan gjøre som bedriftsleder er å gi de ansatte det de trenger av kunnskap slik at de kan jobbe så selvstendig som mulig. Dette er en fordel for kundene men også for meg som leder så jeg kan konsentrere meg om å lede og ikke detaljstyre de ansatte. De ansatte blomstrer og finner oppgavene interessante og har stor påvirkning på egen arbeidsdag. Opplæring er nøkkelen. Tidligere kom de til meg for småting men nå kan de håndtere det meste på egenhånd.

“Monica har pågangsmot og gjennomføringsevne, og kan vise til gode resultater for seg selv og andre. Hun har kunnskap og erfaring med hvordan snu røde tall til lønnsomhet i en bedrift. Og hvilke grep som må til for å skape lønnsomhet. Hun brenner virkelig for at andre også skal få til sin business.

Jeg har hatt regnskap som en del av min utdannelse og ønsket en oppdatering da faget er i stadig utvikling. Med oppstart av eget firma ønsker jeg nå å føre regnskapet selv. Det finnes en jungel av regnskapsprogrammer der ute. Har valgt å gå for et program anbefalt av Monica. Jeg er så heldig å være deltager på hennes nettbaserte kurs om regnskapsføring. Anbefales på det varmeste.

”Hilde S. G. Skjauff, selvstendig næringsdrivende

2011

ENTREPRENØR FOR ALVOR

2017

BYGGE MITT ONLINE EMPIRE

Fordi jeg hadde funnet ut at online markedsføring var den beste måten å få min bedrift til å vokse, så begynte jeg å gå på konferanser med temaer som online markedsføring og møtte folk som solgte informasjonsprodukter på nett.

Der så jeg mange folk som skrøt av hvor mye de tjente
ved å lære andre hvordan de skulle starte sin online bedrift, men de hadde ingen erfaring selv med å starte en “ekte forretning”.

Jeg fant dette litt urovekkende, mange av disse folkene var ikke kvalifisert til å lære andre om de emnene de underviste i.

Jeg følte at jeg ønsket å beskytte de som ble villedet og potensielt skulle lære fra ukvalifiserte kilder.

Det var da jeg fikk min største AHA opplevelse. Jeg forsto mer enn noe annet, at mitt kall var å hjelpe andre å bygge en suksessfull bedrift så de også kunne smake den søte suksess som jeg så hardt har jobbet for å oppnå.

Etterhvert som jeg gikk igjennom min bakgrunn, så fant jeg ut at det var dette jeg var her for, -mitt kall om du vil.

  • Jeg forsto og var fascinert av økonomi og markedsføring
  • Jeg har utstrakt erfaring innen salg
  • Jeg hadde startet og jobbet opp flere selskaper og klart å snu underskudd til overskudd i flere industrier
  • Jeg har gitt hjelp til hundrevis av gründere til å stifte sine selskaper og bygge de opp fra bunnen av og til å bli en suksess.

Jeg klarte å bruke min pasjon og erfaring inn i det jeg skulle ønske jeg hadde selv når jeg startet: et unikt online kurs for å hjelpe folk til å lykkes i sin bedrift.

Jeg tror på at vi må hele tiden utvikle oss og bedre våre evner, så jeg har gjort det til mitt fokusområde å bedre mine evner i område online kurs og markedsføring for å kunne utvide mitt andre selskap.

Passion + evner + innovasjon = en suksessoppskrift til en voksende bedrift.

Det første kurset som gjorde at alt endret seg for meg var kurset Regnskapsguiden. Der jeg lærte gründere å føre regnskapet selv, etter mine metoder så de kan unngå de feilene de fleste gjør som fører eget regnskap.
Jeg har selv gått på utallige kurs for å bli en bedre versjon av meg selv og til å finne min visjon. Jeg har brukt masse penger på min utvikling via kurs og via mentorer som har kommet litt lenger enn meg. Jeg ser på livet og business som en evig læring.

Uten litt “hjelp fra en venn” er det nesten umulig å lykkes. Det er så mye å lære og så mange feller man kan gå i. For ikke å snakke om tidstyver som gjør det vanskelig å nå målet. Med laserfokus og snarveier som viser vei så kommer du også til å nå målet ditt – med litt hjelp fra en venn – nemlig meg! Jeg er her nettopp for å vise deg veien til drømmen din!

Disse ressursene eksisterer kun fordi jeg ønsker å hjelpe entreprenører som deg til å nå din visjon – men jeg håper at du når dine mål RASKERE med mine tips, triks og strategier jeg deler her.
Som du kan se så har jeg lært og gjort masse. Mitt håp er at jeg kan inspirere deg og lære deg noen av de teknikkene jeg har brukt for å bli så suksessfull og likevel en så jordnær gründerperson som jeg er.

Har du lyst til å få innsyn i min personlige læringer?
Du får forretningsstrategier på emner som å selge uten å være som en plagsom selger, webside optimalisering, sosiale media strategi, forretningsplaner, budsjettering og mer, sendt ukentlig, rett fra mitt skrivebord.

Du får tilgang til det eksklusive systemet og strategiene jeg har testet og utviklet for min egen forretning, pakket klart til deg så det skal være lett å bruke det i din business.

Å bygge opp en suksessfull forretning er en kunstform. Du trenger både evner og de riktige verktøyene.
Klikk på linken nedenfor så du får tilgang til mine tips, så jeg kan vise deg at å lage en forretning er en kunst.

xx Monica

shares