Hva betyr

Å få systematisert inntekt?

SVAR FRA MITT SAMFUNN

“#SYSTEMATISERTINNTEKT  betyr å leve ditt liv fullt ut, og glede seg over friheten, og ikke bare være en som titter innom i helgene.”

Lise

“#SYSTEMATISERTINNTEKT er å elske det du gjør og ha fleksibiliteten til å bringe din gave til verden uansett hvor du er i verden.”

Anne Gro

“#SYSTEMATISERTINNTEKT handler ikke om å jobbe når og hvis jeg føler for det, det betyr å jobbe hardt uansett når på døgnet. Hvis jeg vokner kl 2 om natta og ikke får sove, så jobber jeg kl 2 om natta. Det betyr at hvis jeg vil kombinere jobben min med min største glede, som er å reise, så vil jeg det. Det handler ikke om å jobbe mindre eller å ta mer fri, det handler om å få MEST ut av min tid og være lykkelig når jeg jobber ræva av meg”

Beate

Virkelig suksess ser ut, smaker og føles ut som frihet.

Muligheten til å reise hvor som helst på et øyeblikks varsel, bo i en koffert, og virkelig oppleve verden. Når jeg startet min første forretning, så ville jeg ikke våget å tenke at det var mulig. Jeg ville ha en frihet til å ta med meg jobben ut på mine reiser og jeg vil lære deg hvordan med #SYSTEMATISERTINNTEKT

Jeg har klart det, og jeg vil gjerne vise deg hvordan du kan klare det også.

Faktisk så elsker jeg å reise og oppleve denne friheten. Vis meg hvordan du har ordnet deg en #SYSTEMATISERT inntekt og ta bilde av ditt kontor med denne hashtaggen på instagram og husk å tagge meg med @monica_norum. Mine bilder får mange kommentarer men jeg vil også at du poster hvordan ditt kontor ser ut akkurat nå så post gjerne et bilde fra din arbeidsstasjon og legg ut med denne taggen #SYSTEMATISERTINNTEKT.

NÅ ER DET DIN TUR

Vis meg din frihet med #systematisertinntekt!

Post et bilde på Instagram og brun hashtaggen #systematisertinntekt og fortell meg hva det vil si for deg å ha friheten til å jobbe fra hvorsomhelst. Husk å tagge meg med @monica_norum eller hvis du ikke er på instagram, post gjerne et bilde på min Facebook side monicanorum. Nå mer enn noengang, så er ofte grunnen til at folk starter med eget firma at de ønsker denne friheten. Våre ambisjoner er kanskje ikke et flott kontor og jobbe for andre 8-4. Det er å ha friheten til å jobe fra hvorsomhelst med en #systematisertinntekt – uansett om det betyr å jobbe fra et hotellrom i USA eller om det betyr å ta seg av de som trenger deg hjemme.

For meg og Eivind, så har reiser alltid vært en viktig del av en ønsket livsstil, så det var viktig å bygge opp selskaper som vi kunne ta med oss uansett hvor vi ville reise.

Med min pc, så har jeg levd med #SYSTEMATISERTINNTEKT og jobbet fra:

  • Fra tømmerhytte ved de snødekkede fjelltoppene i Sveits
  • En kafe i Venesia som er en av mine favoritt steder å dra
  • I Verona med utsikt til Colluseum
  • I Roma ved Vatikanet
  • På Bali med med vakre omgivelser, paradisisk, vakkert, grønt og frodig
  • I vakre San Diego i USA, fra Hilton Hotel

Jeg forstår at ikke alle ønsker å reise verden rundt når de ønsker seg en #systematisertinntekt. Noen ønsker å kunne jobbe hjemmefra med barna rundt seg, og ha muligheten til å være i nærheten av de som betyr mest.

Andre ønsker å kunne ta seg av sine gamle foreldre, og jeg ønsker at du kan nettopp det med en #systematisertinntekt som du kan tjene penger på nett uavhengig av hvor du befinner deg.

Teamet mitt jobber fra mange steder i verden, jeg har en designer i India, en utvikler fra Romania, designer fra Norge, så nå er det meste på nett og vi trenger ikke å jobbe i samme land en gang og det er nettopp det jeg ønsker å hjelpe så mange personer til å ha denne friheten til å få #SYSTEMATISERTINNTEKT  som ikke er avhengig av hvor du er hen i verden.

Dette er stort og kan gi deg en sann frihet som jeg ønsker å vise deg.

Klikk på finn ut hvordan knappen så mottar du strategier som hjelper deg til å bygge en business som vi skaffe deg denne friheten til å jobbe fra hvosomhelst med #systematisertinntekt

shares